Andreibv's Weblog

septembrie 14, 2009

La Atac

Filed under: link — andreibv @ 5:25 pm
Tags:

Da domne asa imi place sa fie Crin Antonescu,sa-l atace de cate ori are aceasta posibilitate si face foarte bine ca il ataca ,pentru ca doar asa o sa castige in fata lui Zeus si imi si place cand il ataca asa direct ,fara mila,direct sub centura.Asta vreau sa vad de la acest om,ca il ataca si mai ales ca momentul asta cere si este si oportun pentru Crin Antonescu.

5 comentarii »

  1. In 2004 l-am votat pe Traian Basescu pentru ca am crezut ca astfel tara asta va avea o sansa. Iar in noaptea in care a castigat alegerile, am iesit in strada ca sa sarbatoresc. Acum insa regret.Imi vine sa imi tai mana cu care am stampilat buletinul de vot. Dar nu o fac pentru ca acum chiar am cu cine vota! Imi pun toata speranta in Crin Antonescu! Sta in puterea noastra sa schimbam puterea lor!

    Comentariu de Mihai Pitesti — septembrie 15, 2009 @ 12:11 pm | Răspunde

  2. Crin Antonescu demostreaza in fiecare zi ca este cel mai bun candidat la presedintie. Am ascultat multe din interventiile sale si mi s-au parut foarte bune, adecvate tipului de electorat caruia i se adreseaza. Crin Antonescu este in primul rand candidatul oamenilor destepti.

    Comentariu de akmon86 — septembrie 15, 2009 @ 1:12 pm | Răspunde

  3. Crin Antonescu este altceva. Pot sa il atace, sa il injure, sa il scuipe prin presa, pt. ca ei sunt terminati, ei nu vor castiga decat voturi cumparate, in timp ce Crin Antonescu o sa fie votat ca singurul candidat posibil pt. Romania.

    Comentariu de Alexandru Marin — septembrie 15, 2009 @ 2:53 pm | Răspunde

  4. Trebuie schimbat ceva in Romania ….sa alegem un presedinte al tuturor romanilor. Eu, personal, votez Crin Antonescu !

    Comentariu de Paula — septembrie 16, 2009 @ 7:37 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.