Andreibv's Weblog

decembrie 19, 2008

Calatorie

Filed under: Uncategorized — andreibv @ 7:01 pm
Tags: , , , ,

Eu impreuna cu prietenii mei ne-am hotarat sa plecam la Lainici.Am plecat la Lainici astazi la ora 7:32 .Am ajuns la manastire ,am stat sa vedem cum ie si am plecat la un restaurant din apropiere.Un local cool,ne-am asezat la masa ,interiorul arata bine,am vazut ce ie prin meniuri si am comandat,dar curios era ca eram numai noi acolo,si mai ciudat era ca servirea se facea cu incetinitorul,desi eram numai noi acolo.

Am mancat si am baut,iar pe urma ce ne-a venit in cap sa facem.Ne-am gandit sa urcam sus pe munti,ca sa gasim schitul 1 si schitul 2 ,nebuni la cap pornim spre lungul drum spre locul ales.

Urcam si la un moment dat nu mai stim unde suntem ,dar pana la urma ajungem.Unul dintre prieteni,pe nume Robert cade spectaculos pe burta de pe o poteca,pacat ca nu am filmat momentul ,dar nu ma asteptam.

Raul nu mai poate si gafaie,pur si simplu se arunca pe jos.

Lavi mai are putin si isi da duhul,dar are noroc ca zambeste.

Daniel T. este mort de beat ca de obicei,dar il ajuta sa reziste.

Vlad nu mai poate de cald si ramane in tricou.

Eu intru in mistic,in ezoteric si nu prea mai stiu ce cautam noi aici.

„Bucureasa” este fericit ,dar pur si simplu nu stiu de ce.

Bogdan vede in fata sa o gramada de adversarii,eu ma mir de „adversarii „lui ,nu stiu cum ii vede ,practic ar trebui sa-i vad si eu doar am facut si eu box.

„Profu” este inconjurat de imagini multicolore.

Intr-un final ajungem ,dar avem o surpriza placuta este inchis ,ce minunat .Coboram si plecam din ezoteric.Ca orice om normal vrem sa ajungem acasa,dar surpriza si aici nu avem cu ce,deoarece am pierdut trenul ,pentru ca ne-am urcat sa ajungem in mistic.Pana la urma gasim un microbuz care ne duce pana la Sadu,iar de acolo ne aruncam in tren ca sa ajungem la Tg-jiu.Mai stam o jumatate de ora pana porneste hirghia.Vine controlorul care spune:biletele!

Cativa au,iar restul merge cu Nasul,de fapt era „Nasa”,care spune un lucru care ne baga in ceata:Desi suntem in Sadu,ea ne spune ca mergem doar pana in Sadu.Am uitat sa spun ca atunci cand intra se deslipeste usa,a si inca ceva ,duduia este blonda.

Ajungem in targ ,ne despartim;eu cu Raul mergem fiecare acasa si in fata noastra apare doi domni cam dusi de pe lumea noastra ,care ne ureaza sa avem sarbatorii ,in timp ce ne arunca monezii si un leu.Ii lasam in pace si ne continuoam drumul ,ne despartim cararile si ajungem acasa.Asta a fost .

Mănăstirea Lainici – Defileul Jiului, Gorj

Mănăstirea Lainici

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.