Andreibv's Weblog

aprilie 30, 2010

Multi frustati sunt prin jur

Filed under: link — andreibv @ 3:55 pm
Tags:

Ieri am zis ca sunt multi cacati prin jur,dar azi o sa vorbesc despre frustati care sunt prin jur si care ne baga in groapa pe zi ce trece si asa ceve nu se poate ,dar asta este viata si trebuie sa mergem mai departe.
Acesti frustati ,care sunt niste cacati ,cred ca sunt cei mai buni in viata lor si cred ca sunt in stare de ceva,dar din pacate nu sunt decat niste fraieri ,care o sa moara ca niste fraieri.
Aceste animale au probleme cu capul sau sunt nebatuti sau cum vreti voi sa credeti ca sunt si din pacate asa cum am zis ne mananca noua viata si asta este rau,dar nu avem decat sa scapam de aceste lepre si ca sa scapam de ei ,trebuie sa facem un efort ,un efort care zic eu ca merita.
Ceea ce trebuie sa facem este sa scapam de ei repede ,nu stiu sa-i omoram sau ceva de genul asta,oricum trebuie sa facem ceva si cred ca cea mai buna solutie este sa nu ii mai bagam in seama de loc si cred ca o sa scapam de ei mai repede.
Sunt multe de zi de aceste lepre,dar viata este prea frumoasa,ca sa ne pierdem noi viata cu animalele astia de doi lei si de doi bani si sincer nu mai vreau sa vorbesc de asa ceva ,nu de alta dar nu ajung nici unde.
Niste cacati ,care nu stiu ce vor de la viata asta si care habar nu au ce este cu viata asta si aceasta categorie este oamenii din guvern si numai ,cei care s-au imbogatit peste noapte sunt asa,care au uitat repede de unde au plecat si asta este urat,dar ce sa le cerem lor si sunt multi care mai procedeaza asta si asta este pana la urma.

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: