Andreibv's Weblog

Martie 15, 2010

Ce au facut domne opozitia?

Filed under: link — andreibv @ 3:51 pm
Tags:

Cum domne s-au tras in linie,cele trei partide politice ,care fac o opozitie comuna.Cum asa ceva si de ce asa ceva?Ca cica participa si grupul independentilor la consultari si daca participau si ei ce?Nu vad care este legatura?!
Se schimba constitutia?Mare lucru!Foarte bine,nu de alta dar si asa este proasta si nu ne-a adus nimic bun sau ne-a adus,dar nu au stiu dansi cum sa o foloseasca,din pacate nu au folosit-o,ci au incalcat-o flagant,dar asta este o alta problema si nu avem ce face ca sa schimbam aceasta situatie si nici nu este nevoie de asa ceva.
Nu ma asteptam la asa ceva,dar iate uite ca s-a intamplat si daca se intampla sau nu,tot aia era,deoarece nu castigam nimic din treaba asta indiferent care este dezodamantul acestei intalniri de doi lei si de doi bani.
Ce a castigat opozitia prin demersul asta?Nu a castigat nimic ,la fel ca si noi si este pacat ca s-a ajuns aici si daca nu se ajungea aici tot aia era.Asa ca nu pot sa zic ca au procedat bine ,dar nici nu pot sa zic ca au procedat rau.Si asa cum am zis ,noi nu castigam nimic din treaba asta ,ca de obicei,dar ce sa facem noi am ales si acum trebuie sa suferim din gros pentru ceea ce am facut.

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: