Andreibv's Weblog

Februarie 10, 2010

Cum e posibil asa ceva?

Filed under: link — andreibv @ 6:55 pm
Tags:

Mai e putin si se termina anul si guvernul asta nu a facut nimic pana acum.Cum este posibil asa ceva si de ce asa ceva?Chiar trebuie sa asteptem ca sa se termine anul ca sa se intample ceva in tara asta,cat trebuie sa mai astept ca sa se termine ceva bun in tara asta,chiar m-am saturat si am obosit ca sa astept dupa uni ca sa faca ceva pentru noi si pentru tara asta.
De ce dracului mai traim?Ca sa ce?Ca sa nu vedem nimic in tara asta bun si ca sa vedem cum ne sfideaza astia din politica,eu nu sunt nebun si cred ca inteleg politica asta si mai ales cum se face,dar cum o fac dansi acum nu este bine si cum se zice nu este practica ,deoarece nu aduce nimic tari si ne-am saturat,dar nu putem sa plecam toti din tara asta ,pentru ca nu este posibil asa ceva,dar pana la urma asa o sa se ajunga din cauza disperari si a foametei.
Sigur o sa treaca si luna asta si nu o sa vedem nimic bun facut pentru tara asta si asa ceva nu se mai poate.Unde este marea reforma a statului si numai care ne-au promis-o ,chiar suntem luati de fraieri si se pare ca asa este.
Este inadmisibil asa ceva si asta este pana la urma,cum am mai zis cine nu mai vrea sa stea in tara asta se plece,dar chiar sa se duca dracului tara asta.Pana la urma asta merita si asa si este,sa se duca dracului,ca poate vine cineva ca sa o formeze de la inceput asa cum ar trebuie.
Lasa domne ca mai asteptam o mie de ani pana se intampla si la noi ceva bun si cand ma refer la ceva bun ma refer la toate domenile de activitate ale tari si a dezvoltari pana la urma.

Anunțuri

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: