Andreibv's Weblog

Februarie 4, 2010

Marea reforma din PSD?

Filed under: link — andreibv @ 12:14 pm
Tags:

Zilele astia se agita cei din PSD,pentru ca se aproprie marele congres lu’peste si se gandesc pe cine sa puna ca sa fure mai bine din avutia tari,dar din pacate pentru dansi Basescu este la putere si dansul fura acum din autia tari.
Ce reforma si ce cacat vor sa faca astia din PSD?Pentru dansi cel mai bun lucru cu putinta este sa scape de prostanacul ala de Geoana,pentru ca nu mai are nici un rost in partid si nici nu a avut,dansul a fost pus sef acolo ,asa ca sa fie o marioneta si sa invarte alti lucrurile prin paritid.
Nu stiu cine este cel mai bun sef pentru acest partid si nici nu ma intereseaza,pentru ca toti sunt un apa si un pamant ,toti sunt la fel,toti fura mai mult sau mai putin si putin ma doare pe mine cine o sa fie sef in partidul comunistilor.
Cum am zis acum doua zile Mazare vrea sa candideze si de ce nu?Lasa sa fie dansul sef al partidului,nu de alta dar mai radem putin de dansul,ca si asa de fiecare data cand apare zice vreo prostie si nu ai cum sa nu razi.
Ar fi chiar culmea ca sa fie iar Mircea Geoana presedinte,inseamna ca cei din partid sunt la fel de prosti ca dansul sau poate mai prosti?Orice se poate intampla si nu ar fi exclus ca sa castige prostanacul,desi nu ii dau nici o sansa ca sa castige sefia partidului.
L-am vazut azi vorbind ca un om disperat care a pierdut tot ce se putea si asa si este a pierdut tot ce se putea si a pierdut ca un prost ,asta este diferenta,deoarece conteaza si cum pierzi.

Anunțuri

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: