Andreibv's Weblog

Ianuarie 28, 2010

1.000.000 de someri

Filed under: link — andreibv @ 5:26 pm
Tags:

Cica o sa avem 1.000.000 de someri si asta este ce sa facem trebuie sa mergem mai departe,ce eu conduc tara asta.Pai nu Boc a zis ca o sa scapam de aceasta criza ,la fel a zis si Basescu si uite iate ca nu o sa scapam si asa cum se vede o sa avem 1.000.000 de someri sau poate 1.500.000 de someri.Asta este si nu avem noi cum sa schimbam aceasta situatie critica,poate o sa scapam de aceasta situatie,dar nu prea cred ca o sa avem vreo sansa in acest an si cine stie daca o sa avem vreo sansa in 2011.
Nu trebuie sa gandim asa de rau ,nu trebuie sa ne gandim ca nu avem nici o oportunitate,ba avem dar nu stim cum sa le fructificam si poate nu avem nici o sansa cu acest guvern de doi lei si de doi bani.
Chiar ce o sa mai zica Boc cu treaba asta,cu someri astia si asa dansul ramane doar cu vorba ca cu faptele zero si asta este.
Asa si daca l-a decorat pe Isarescu ce?Cu ce ne ajuta pe noi treaba asta,ce scapam noi de criza daca l-a decorat pe Isarescu si asa oamenii sunt prea obositi si prea necajiti ca sa se mai gandeasca la treaba asta si asa cum am zis ,pe noi nu ne ajuta cu nimic treaba asta si asa si este.
Sa vedem pe cine mai decoreaza Basescu?Ce lucru minunat a facut dansul ca l-a decorat pe Isarescu si asa dansul nu o sa fie vesnic,o sa moara pana la urma.Si asa sa stiti ca in europa sunt multi ca Isarescu si poate chiar si mai buni ca dansul ,dar dansi nu au fost decorati ca acest ins degeaba.Poate sa fie decorat cu o mie de decorati si de stele ca si asa noi nu scapam de criza asta si asa si este,oricat de mult ar zice prosti ca nu este asa.

Anunțuri

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: