Andreibv's Weblog

ianuarie 19, 2010

Flacara Violet

Filed under: link — andreibv @ 4:43 pm
Tags:

Haideti sa vedem ce este cu flacara asta violet.
De fapt aceasta conceptie adoptata de uni oamenii in aceasta saptamana nu este altceva decat o energie carmica sau daca vreti pur si simplu o simpla energie ,care guverneaza trupul uman.Noi oamenii ,suntem incarcati energetic cu tot felul de energi pe care nu le folosim,pentru ca nu stim cum si sincer nici eu nu stiu cum sa le folosesc,dar asa cum am zis avem tot felul de energii,hai sa zicem pozitive si negative.
Intradevar aceasta flacara violet are o anumita energie si ea se poate activa la oamenii diferit ,in functie de zodi,de genetica si de mai multe caracteristici,dar nu are rost sa intru acum in detali suplimentare.
Pot sa zic ca avem aceasta energie intotdeauna in noi,dar noi nu stim acest lucru ,deoarece suntem ocupati cu tot felul de porcari care nu ne dau pace si de care nu avem cum sa scapam,pentru ca trebuie sa le facem zilnic.
Mircea Geoana nu a pierdut datorita acestui mit,ci a pierdut pentru ca este prost de pute si asta este ce sa facem daca dansul este prost,nu avem cum sa-l mai schimbam si un prost greu se mai schimba.
Sunt multe de zis de aceasta flacara violet.Pana la urma depinde si de om cum isi guverneaza viata si numai,aici este vorba si de astrograma fiecarui individ,de destin,de viata anterioara si de reincarnare sau din simpla intamplare,dar sa stiti ca nimic nu este intamplator,dar noi nu bagam de seama chestia asta si nici nu suntem atenti la viata noastra zilnica.
Infatisarea noastra este in plin plan corpul uman,cu asta ne prezentam zilnic la servici si acasa,dar noi nu suntem facuti numai din corp,si cred ca cei care se ocupa cu treaba asta stiu foarte bine din ce mai suntem construiti.Daca vreti corpul nu valoreaza nimic,el se putrezeste si se duce ,ramanand doar oasele ,ceea ce este important este sufletul si directie una se va duce sau unde ar trebui sa ajunga.
Acum nu vreau sa intelegeti gresit,nu numai flacara violet este singura energie prezenta in univers si pe pamant,sunt mai multe energii care se combina si care se bat cap in cap,pentru a ajunge la tinta finala.
Fiecare avem cum am zis o anumita energie si aceasta energie nu este numai aceasta flacara,variaza in functie de mai multe caracteristici.Oricum de acum inainte fiecare dintre noi ar trebui sa folosim energiile pe care le avem in asa fel incat sa ne fie bine si nu rau si sa nu facem rau daca putem intentionat,numai daca trebuie ,pentru ca la un moment dat in viata soarta se va razbuna pe noi intr-un fel sau altul.

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: