Andreibv's Weblog

ianuarie 14, 2010

Oare revine Nastase ca sef al lui PSD?

Filed under: link — andreibv @ 6:08 pm
Tags:

Nu mie dor de Nastase,dar este foarte clar ca dansul este mult mai destept decat prostanacul de Geoana si asa si este.Niciodata nu o sa se compare prostanacul cu desteptul.
Sincer nu stiu daca o sa revina sau nu?Nici nu ma intereseaza,dar ar fi interesant de privit cum o sa reformeze dansul acest partid care a cazut in prapastie.
Pentru dansi este foarte clar ca nu mai pot continua cu prostanacul,deoarece dansul nu stie decat sa dea din gura,doar asa ca sa fie.Daca imi aduc bine aminte dansul a pierdut toate alegerile decat este sef al partidului si nu se mai poate continua cu dansul,nu de alta dar daca o sa se continue cu dansul inseamna ca si ceilalti din partid sunt la fel de prosti ca dansul si poate sunt mai prosti?
Nici nu cred ca mai vor cu astfel de individ care pur si simplu este prost si atat nimic mai mult.Nu poti sa continui cu un om care a pierdut alegerile,ar fi culmea.Cum poti sa continui cu un individ care a pierdut tot ce se putea?Mai ales ca dansi vor sa vina iar la putere si eu ii intreb cum vor sa vina la putere cu un astfel de prost cum este Geoana.Ar fi cea mai mare prostie posibila pe care o poate face PSD in istoria sa de cand este.
Apropo ,nu cred ca Cristian Diaconescu o sa reziste daca o sa fie ales ca sef al lui PSD sau mai sti?
Si asa ma doare ficatul cand de prost este Geoana si m-am saturat de dansul ca de apa,nu mai vreau sa vad o astfel de scursura care a fost prost si o sa ramana prost pe vecie,un ins care nu este in stare sa spuna o fraza de la el din cap,dansului ii trebuie un discurs facut de alti prosti,ca nu este in stare sa spuna si dansul acolo ceva real si nu comandat.Prost ce sa facem asta este.

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: