Andreibv's Weblog

ianuarie 11, 2010

„Nu suntem aici sa vindem iluzii romanilor”

Filed under: link — andreibv @ 4:39 pm
Tags:

Asta a zis Emil Boc,care face poc.Cum poti sa zici asa ceva si de ce asa ceva?Chiar de chestia asta aveam nevoie ,mai ales ca venim dupa un an in care ne-am chinuit ca niste animale si dansul vine sa-mi zica mie acum ca nu suntem aici ca sa vindem iluzii romanilor.Numai dansul putea ca sa zica asa ceva si ce sa mai zic.Dansul isi permite sa zica orice in orice moment si nu putem sa admitem asa ceva,pentru ca nu se poate si pentru ca suntem oamenii si nu meritam asa ceva,dar asta este o alta problema.
Asa si daca a zis chesti asta ce crede dansul ca a rezolvat,cu treaba asta o sa-i enerveze pe multi oamenii si nu stiu daca o sa-i pice bine.Bine domne o sa vada dansul ce o sa urmeze ,tare ma miri ca si acest buget de doi lei si de doi bani o sa ajunga pe mana altora si asa o sa ne ducem dracului pana la urma.O sa vedem daca o sa ne ducem sau nu dracului,asta este o chestiune de timp.
Si daca nu vinde iluzii romanilor?Ce o sa faca ca sa nu fie asa?Dansul are acest stil ,vine in fata noastra si spune numai aberati de genul asta,de iti vine sa te duci in Honolulu si pana la urma e bine si asa ,ca e cald acolo si macar nu murim de frig daca o sa ajungem vreodata acolo in aceasta viata de cacat.
Sa vedem cu ce o sa mai vina Boc peste o luna,nu prea cred ca o sa fie prea bine peste o luna,sper sa nu fie asa ,dar tare ma mir ca asa o sa fie si asta nu este bine de loc.
Chiar,cui nu ii vinde iluzii ,si daca le vinde cu ce se alege?Ca daca vinzi ceva ,trebuie sa te alegi cu ceva,asa sunt afacerile in totdeauna.

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: