Andreibv's Weblog

Ianuarie 10, 2010

PNL nu va vota bugetul Guvernului Boc

Filed under: link — andreibv @ 3:52 pm
Tags:

Asa si daca nu va vota bugetul guvernului Boc ce mai conteaza.Crinule ai pierdut si ar trebui sa mai taci dracului din gura,nu de alta dar dai prea mult din gura si ne-am cam saturat,daca erai asa de bun il bateai pe Basescu si conduceai tu acum tara asta,dar cum ai pierdut ar trebui sa mai taci din gura si sa mai stai si pe acasa.
Poti sa faci ce vrei acum ,ca si asa nu te mai baga nimeni in seama.Si daca erai tu la guvernare ce buget alocai pentru acest an,ai avut ocazia de ce nu ai acceptat-o cand trebuia.Ce crezi ca ii mai intereseaza pe cineva ca ai sau tu principii ,ia mai dale dracului de principii,ca si asa nu ajungem nici unde cu ele si asa si este.Cum e mai bine sa mori de foame si sa ai principii sau sa ai ceva in viata si sa uiti de aceste principii de cacat?
Si daca PNL nu va vota acest buget ,unde crede ca o sa ajunga sau ce crede ca o sa rezolve cu treaba asta.Sa faca si treaba asta si sa vedem ce o sa iasa ,dar si asa nu ii mai intereseaza de mult pe oamenii ce face PNL,pentru ca ceea ce a facut Crin Antonescu a fost jalnic ,cum poti tu sa dai mana cu Geoana ,mai ales ca l-ai facut demagog si asa mai departe.Parca asta era un principiu de-al dumneavoastra ,cum ati putut sa-l incalcati?
Si unde ati ajuns?Ca tot in opozitie ati ajuns si asta este,ce sa va fac daca ati dat mana cu prostanacul ,dragostea mea Geoana.Ce pot sa rad de Crin acum,ce sa va fac data viitoare sa nu mai faceti gresala asta de doi lei si de doi bani,si o sa vedeti ca o sa fie mai bine.
Ati avut ocazia sa fiti premier,de ce nu ati acceptat aceasta functie.Ce va era frica ca nu o sa faceti nimic,nu va speriati ca nici Boc,care face poc nu o sa faca nimic.Aveati o ocazie ca sa va luptati cu Zeus si sa-l bateti,dar ce sa va fac daca ati dat mana cu prostanacul de Geoana,asta este cine se aseamana se aduna si asa o sa fie mereu.
La revedere domnule Antonescu ,ati pierdut si bugetul tot o sa treaca ,ca vreti sau nu vreti asta este o alta poveste de doi lei si de doi bani.

Anunțuri

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: