Andreibv's Weblog

decembrie 11, 2009

Luat pe sus de politie la DNA

Filed under: link — andreibv @ 6:30 pm
Tags:

Catalin Voicu a fost luat pe sus de politie la DNA,fiind suspect de trafic de influenta.Cred ca ati mai vazut pe acest individ si mie mi s-a parut suspect de la inceput.Ceea ce imi place este Traian Basescu a trecut la actiune si asa o sa procedeze cat timp o sa fie presedinte de acum,adica inca cinci ani de zile si sa fie foarte clar pentru toata lumea ca Basescu asa o sa procedeze,ca si asa dansul nu mai are nimic de pierdut si pana la urma trebuie sa se razbune pe cine poate.
Ma bucur foarte mult ca o sa vedem multa lume pe la DNA,ca si asa sunt niste nenorociti ,pentru ca au furat tot ce se putea din tara asta si asta merita pana la urma,aceste jigodi care ne sfideaza zilnic cu mutrele lor si cu averea pe care au facut-o pe spinarea noastra.
Vad ca a intervenit in direct acest mafiot ,dar trebuie sa-i spun ca a intervenit degeaba ,pentru ca este foarte clar ca o sa infunde puscaria mult si bine de acum inainte ,eu asa sper si ar fi bine sa fie asa.
Chiar sunt curios cine o sa mai urmeze si o sa mai urmeze,mai ales dupa ce Traian Basescu o sa fie oficial investit pentru a doua presedinte al Romaniei si al romanilor.
De abia astept sa vad cum ii trimite pe toti la DNA Basescu.Ce fericire si bucurie o sa fie atunci pentru multi oamenii,oricum eu ma voi bucura foarte mult sa vad cum infunda uni bulaul pe veci.

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: