Andreibv's Weblog

Decembrie 7, 2009

Totusi sa ramanem cu picioarele pe pamant

Filed under: link — andreibv @ 9:23 pm
Tags:

Mie imi place sa raman cu picioarele pe pamant de fiecare data cand uni se intuziasmeaza in chestiuni de genul asta,ca a iesit x sau y si gata noi o s-o ducem bine si asa mai departe.Nu este chiar asa si ar trebui cu toti sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa ne gandim ce sa facem ca sa o ducem mai bine sau sa traim mai bine.
Nu mai conteaza cine a castigat alegerile,ci conteaza ca avem un presedinte.Diferenta este mica si nu a mai fost de mult asa de mica ,personal nu prea cred ca se mai poate schimba ceva ,dar niciodata nu se stie?!
Sa nu credeti ca gata de maine o sa fie numai roz si o sa avem de toate.Nu este chiar asa ,pentru ca lucrurile sunt mult mai complicate si nu vreau sa intru in detali.Ar trebui de acum inainte sa nu ne mai intereseze politica si sa ne vedem de viata noastra ,deoarece este scurta si nu poti sa sti cand te duci.Desigur ca deontologii astia lu’peste analizeaza iar si iar,ca doar ii mai baga si pe ei saracuti ce sunt cineva in seama.
Lucrurile se vor complica putin mai mult in urmatoarea perioada a existentei noastre ,deoarece o sa fim tot in criza si nu se stie ce si cum o sa mai fie.Nu trebuie sa fim necajiti ca si asa viata de zi cu zi de amareste si cum am zis trebuie sa ne bucuram de viata asa cum este ,ca am apucat si vremuri mai grele si putem sa trecem peste orice.
Spectacolul si circul care va fi ,va fi urias si grandios,o sa avem la ce sa ne uitam si mai ales o sa radem mult si bine.
Sa vedem cu cine o sa se mai bata de data asta Traian Basescu?Si interesant este de vazut cu cine?Disigur ca dansul s-a batut cu toata lumea ,dar sa vedem acum daca o sa mai fie asa si cum o sa fie?Cum o sa reactioneze dansul si daca o s-o faca?Eu nu cred ca mai are chef de asa ceva,o sa vrea sa termine si acest mandat de cinci ani care o sa urmeze si sa se pensioneze,fiindca a avut parte de multe batali in viata dansului si a cam obosit si o sa aiba nevoie de odihna.

Anunțuri

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: