Andreibv's Weblog

decembrie 7, 2009

Bec: Basescu 50,37% -Geoana 49,62%

Filed under: link — andreibv @ 6:37 pm
Tags: , , ,

Avem un nou presedinte si acela este Traian Basescu.Deci ieri seara m-am bucurat degeaba si sincer cum am zis ma asteptam la asa ceva si pana la urma asta este si trebuie sa ne bucuram ca avem un nou presedinte si cui nu ii cunvine asta sa plece din tara asta frumoasa si minunata.
Pana la urma asta este ,nu este nimic a fost o lupta frumoasa impotriva lui Zeus si pana la urma trebuie sa ne bucuram ca avem un nou presedinte.
Ceea ce a gresit Geoana este ca s-a considerat din prima presedinte s-a avantat si a pierdut.Ce sa facem asta este daca este prostanac si cred ca s-a vazut asta.Dansul trebuia sa stie ca se bate cu Zeus si trebuia sa stie ca este foarte greu ca sa-l invingi pe un om care stie meserie,nu gluma.
Ce a mai gresit dansul a fost dezbaterea aia ,moderata de bunaoara,deoarece nu l-a pus de loc in difilcutate pe Traian Basescu si ca s-a dus la Vantu acasa la 12 noaptea.Ce cauta dansul acolo?Mai ales ca a doua zis avea o dezbatere cu tiranul si stia foarte bine ca a gresit,dar ce sa facem daca nu te duce capul.
Inca o data trebuie remarcat cat de greu este ca sa-l bati pe Traian Basescu si cu aceasta ocazie vreau sa-l felicit din pli si merita sa fie iar presedinte al Romaniei.
Ce mi-a placut astazi au fost fetele psedistilor,care nu au mai zis nimic si au ramas asa ca stafia ,s-au inmarmurit si s-au innegrit la fata.Ce placut a fost faza asta si am savurat-o din plin.
Liviu Dragnea secretarul de stat al PSD-eului nu mai are asa de vesel cum era aseara si cred ca ati vazut asta si mie mi-a placut asta,deoarece a fost comic sa-i vezi fata si sa vezi cat de negru de suparare este si s-a vazut clar ca nu mai are de spus absolut nimic.
Ceea ce a fost interesant astazi a fost ca cei de la Antena3 nu au mai spus nimic,au inmarmurit si sunt curios cine o sa-si dea demisia de la acest post.De data asta Sinteza-Zilei nu mai are nici un sens si Gadea poate sa se duca acasa.Sunt curios ce pot sa mai zica acum ,da o s-o ia cu fraudarea alegerilor si bla ,bla.
Pot sa zica orice ,pentru ca au pierdut si asta este pana la urma pentru dansi,ce sa faci asta este in viata mai si pierzi,chiar daca nu meriti sa pierzi.
Asa ca avem un nou presedinte si acela este Traian Basescu si trebuie sa ne bucuram mult si bine pentru asta si sa vedem ce guvern o sa avem pana la urma,pentru ca urmeaza o perioada grea pentru Romania si ne trebuie urgent un guvern competent care sa conduca aceasta tara.
Sigur astia de la PSD o sa conteste alegerile ,dar lucrul asta nu mai conteaza,pentru ca au pierdut si asta este pana la urma.

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: