Andreibv's Weblog

decembrie 3, 2009

Duelul

Filed under: link — andreibv @ 1:57 pm
Tags: ,

Astazi vom avea parte de marele duel dintre Mircea Geoana si Traian Basescu.Marea finala asa cum zic multi sau mai bine zis un El Clasico al politici romanesti asa cum zic eu.
Vom avea parte de: mult cacat spus de cei doi contracandidati,spurcatiuni la persoana ,la partid ,la familie,atacuri peste atacuri,multe scuipaturi care ies din gura,nervi peste nervi,vom avea parte si de mogulii de presa desigur,atmosfera de comunism,priviri urate adresate unuia sau altuia,replici peste replici ,moment de slabiciune al ambilor candidati,balbaiala ,bunaoara,chestiunii,chiar foarte multe chestiunii care nu au nici o treaba cu batalia de astazi,aplauze multe,dansurii,muzicute,cantece,admiratorii,fanii,gagicute,neveste,prostii,tampitii,retardatii,deontologii lu’peste,case si iar case,soacre,derbedeii,box,loviturii sub centura,plansete,rasete,vorbe de duh,vorbe porcoase,scraboase,un stil flecmatic din partea presedintelui sau unul coleric etc.
Vom avea parte de orice ca sa castige Basescu sau Geoana asta este sigur,poate o sa fie mai mult decat atat,dar singurul lucru pe care il stiu este ca o sa iasa un show mediatic din care noi nu vom castiga nimic sau poate uni vor castiga.
Daca prostanacul o sa continue tot asa cu un discurs facut acasa sau de Antonescu nu are nici o sansa si poate sa se duca acasa si sa se culce,pentru ca tot aia o sa fie.
Basescu o sa-l atace rau de tot si o sa aiba un discurs asa cum il stim ,adica in stilul dansului.Poate de data asta o sa avem parte de un discurs scrabos,porcos si lipsit de orice bun simt,pentru a atrage de partea dansului electoratul.
O sa avem parte ca de obicei de surprize pregatite ca la carte de presedinte si de data asta suntem in turul doi si trebuie sa ne aducem aminte ca in turul doi din 2004 l-a facut praf pe Nastase si acum cum am zis daca Geoana nu o sa faca nimic o sa piarda repede si usor ,o sa piarda prin K.O. si nu prea cred ca vrea acest lucru.
Geoana a gresit ca a facut aceasta alianta tocmai acum,deoarece Basescu o sa se lege de aceasta alianta mult si bine pana o s-o termine asa de repede incat nu o sa aiba timp ca sa respire.
Sunt multe de spus ,dar astept ca sa inceapa acest show si sa vedem ce o sa iasa pana la urma?!

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: