Andreibv's Weblog

Decembrie 2, 2009

Coalitia a gresit ieri

Filed under: link — andreibv @ 4:54 pm
Tags:

Aceasta minunata coalitie facuta pentru binele acestui tari a gresit ieri si imi pare rau sa zic asta ,dar chiar au gresit ,deoarece dansi nu stiau ca nu au ce sa caute la Timisoara ieri,pentru ca multi oamenii de acolo nu ii i-au la suflet pe comunistii sau mai bine zis ii urasc rau de tot,dar chiar ii urasc si ar face orice ca sa scape de dansi si ii inteleg.
Pot sa zic ca ceea ce au facut ieri a fost facut doar asa sa fie facut ,a fost facut asa la repezeala ,minunata coalitie s-a dus la Timisoara in speranta ca pot ca sa-i imblanzeasca pe cei de acolo,dar din pacate pentru ei nu au reusit.Si pot sa zic ca actiunea lor sau mai bine zis acest pact pe care l-au facut cu Chiuhandru nu valoreaza nici un ban,pentru ca de unde stiu eu cum o sa voteze x sau y in cabina de vot si aceasta mare vrajala nu prea a fost privita prea bine de timisiorenii.
Pentru ca s-au dus la Timisoara ieri s-ar putea ca sa piarda alegerile prezidentiale ,fiindca au infuriat o mare masa de oamenii si asta nu e bine de loc pentru dansi si aici nu i-au in calcul simpatizantii PD-Leului,care au fost foarte multi prin tara ieri si asta este un semn rau pentru Geoana.
Sa nu credeti ca daca au facut aceasta coalitie gata au si castigat aceasta batalie cu Basescu ,ceea ce face Geoana acum nu este de loc bine pentru dansul ,pentru ca se crede castigator de acum si din acest motiv s-ar putea ca sa piarda alegerile si eu nu prea cred ca vrea lucrul asta.
Maine este marea confruntare care va avea loc la palatul Parlamentului ,moderata de Robert Turcescu,adica de bunaoara,la ora 19:00,transmisa de realitatea tv.
Oricum de abia astept ca sa vad aceasta confruntare si mai ales sa vad daca „prostanacul”,adica Mircea Geoana o sa fie sau nu in stare ca sa-i tina piept lui Traian Basescu si daca o sa fie in stare ca sa-l puna in dificultate si ceea ce este important daca o sa fie in stare sa raspunda provocarilor si a replicilor.
O sa avem parte de o confruntare pe cinste,pe viata si pe moarte si chiar nu trebuie ratata aceasta partida sau mai bine zis un El Clasico al politici romanesti.
Sunt foarte curios sa vad ceea ce o sa pregateasca Traian Basescu pentru Mircea Geoana si din cate stim, stie sa faca oricand o surpriza oricui.Ceea ce stiu sigur este ca o sa atace in toate partile si cu toate armele ca sa castige si al doilea mandat de presedinte al Romaniei.

Anunțuri

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: