Andreibv's Weblog

decembrie 1, 2009

Cea mai mare porcarie

Filed under: link — andreibv @ 9:14 pm
Tags:

Cred ca astazi am vazut cea mai mare porcarie din ultimi ani,pentru ca ceea ce s-a intamplat la Timisoara este cea mai mare josnicie si cea mai mare porcarie posibila din ultimi douazeci de ani de la revolutie.
Eu nu cred ca cei care au manifestat au facut asa ceva pe gratis si cred ca cei care au manifestat sunt simpatizanti ai lui PD-L ,pentru ca banatenii nu sunt asa si pot sa va spun asta,pentru ca sunt banatean si stiu ceea ce vor banatenii si niciodata un banatean nu o sa faca asemenea porcarie asa cum s-a intamplat astazi.
Este pacat ceea ce s-a intamplat astazi ,deoarece azi a fost o zi frumoasa pentru Romania si pentru acest popor ,care merita ca aceasta zi sa fie linistita,dar cum nu a fost nu mai avem ce sa schimbam?
Cred ca era foarte clar pentru toti ca ziua de astazi nu avea cum sa fie astfel,pentru ca asta este singura carte castigatoare a lui Traian Basescu pentru a reusi ca sa castige al doilea mandat de presedinte al Romaniei.
Ceea ce au gresit aceasta alianta este ca au ales aceasta zi ,puteau ca ca sa aleaga o alta zi si de exemplu cred ca ziua de maine era mai potrivita ca sa fie o zi obisnuita,pentru ca era foarte clar ca Zeus o sa faca ceva ca sa strice si ziua de astazi si se pare ca a si reusit acest lucru cu presosinta si misiunea sa pentru ziua de astazi a fost indeplinita pe deplin si vom vedea ceea ce se va intampla maine sau in urmatoarele zile pana la turul doi.
Oricum o sa avem parte de evenimente total iesite din comun,pentru ca sfarsitul lui Zeus se aproprie si presedintele Romaniei trebuie sa faca ceva ca sa nu se intample asta.

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: