Andreibv's Weblog

noiembrie 30, 2009

In afara de mogulii mai exista ceva in tara asta?

Filed under: link — andreibv @ 6:52 pm
Tags: , ,

Vad ca cea mai mare problema pentru Traian Basescu acum este mogulii de trusturi ,adica Vantu si Voiculescu si sa nu uitam si de Dinu Patriciu?Cateodata ma intreb:dar altceva nu mai exista in tara asta pentru Traian Basescu,chiar asa de rau a ajuns.
Cea mai mare problema pentru dansul este ca nu mai are pe cine sa atace si o ia pasta cu mogulii,de data asta nu il mai are pe Nastase si este greu sa mai gasesti un alt Nastase pentru Traian Basescu ca sa se mai lupte cu el si sa-l urasca din toata inima ,asa cum l-a urat in 2004 pe Nastase.
Ceea ce este culmea este ca nu zice ceea ce a realizat in mandatul dansului,asta pentru ca nu a realizat nimic si asta este pana la urma,si ce este comic este ca dansul zice ca nu a avut timp si ca o sa aiba in al doilea mandat,adica o sa aiba mai mult timp ca sa distruga si mai multi oamenii,asa cum a facut in acest mandat si chiar s-a luptat mult si bine cu Tariceanu ,dar problema este ca nu l-a batut.
Cred ca in confruntarea asta care o sa fie pana la urma cu Mircea Geoana o sa-l atace mult si bine ,nu ca are ceva cu dansul,dar aceasta coalitie se pare ca l-a innervat mult si bine si cu ea are ceva si asa o sa si atare in confruntare.
Cum o sa suporte dansul aceasta coalitie,pentru ca dansul a facut o coalitie care a facut-o praf ,dar asta este pana la urma?
Oricum o sa avem parte de o confruntare pe moarte si pe viata si pana la urma o sa fie o confruntare pe cinste.
Pentru prima data o sa vedem daca Mircea Geoana este inteligent si daca o sa-i faca fata ,pentru ca Traian Basescu nu este usor de batut si de data asta trebuie batut,dar ca sa fie batut trebuie sa si vrea Geoana.
De data asta nu o sa mai fie o confruntare asa cum a fost in turul doi,pentru ca aceasta confruntare este decisiva si dura,nu este un fleac care sa vi si sa pleci asa cum ai venit,pentru ca daca faci asta ai pierdut de mult o partida care nici nu a inceput.

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: