Andreibv's Weblog

Noiembrie 26, 2009

Nu are nici o jena in ceea ce a facut

Filed under: link — andreibv @ 7:18 pm
Tags:

Am vazut si eu acum ca Traian Basescu in 2004 a dat o palma sau asa se vede din video unui copil ,care nu cred ca era inca la scoala si acum neaga acest lucru ,pentru ca asa a facut de fiecare data si asa o sa faca si in continuoare.
A zis ca nu isi mai aminteste acest lucru si zice ca poate copilul l-a injurat sau ca a zis ceva.Asa si daca a zis ceve?Cum poti tu sa dai intr-un minor care nici nu stiu ce cauta acolo.Din punct de vedete moral nu se face asa ceva si nu este posibil asa ceva?Dar ce sa facem traim in Romania si totul este posibil la o dica.
Aceasta situatie este grava ,dar ca de fiecare data presedintele Romaniei stie ca sa treaca si peste asa ceva.
Intrebarea care se pune este de ce a venit dansul la realitatea tv,deoarece are ce are cu mogulii de trusturi media si acum mai ramane sa se duca si la Antena3.
Dansul a gresit ca a venit la Dumitrescu in emisiune,pentru ca acest moderator nu ii pune intrebarii pe tava si o sa fie greu ca sa scape de acolo si intr-un final o sa faca misto si de dansul sau o sa gaseasca dansul ceva ,doar ca sa-l umileasca si sa iasa iar dansul castigator.
Trebuia ca sa-l cheme si pe CTP ,doar asa ca sa-l termine asa cum trebuie si sa nu mai vina dansul niciodata la acest post si asa cred ca dupa aceasta emisiune nu o sa mai vina niciodata sau mai sti?Oricum dansul este in stare de orice si oricand o sa scoata dansul ceva ,doar ca sa pacaleasca o masa mare de oamenii si sa iasa castigator din orice.
Dar de data asta nu prea mai cred ca oamenii o sa-l mai suporte si nici nu cred ca il mai vor si asa si este,pentru ca se vede asta si asta si vor oamenii ,pentru ca de cand este presedinte nu a facut nimic si noi sa zicem ne asteptam ca sa faca ceva,ca doar am crezut in 2004 ca dansul este cel care merita ca sa fie presedinte,dar din pacate m-am inselat si sper ca de data asta sa nu ma mai insel.
Singurul lucru pe care il astept este ca sa inceapa aceasta coalitie campania asta contra lui Zeus si asa nu o s-o ducem noi mai bine sau mai rau ,dar pentru prima data trebuie ca sa scapam de acest individ pentru prima data ,definitiv si irevocapil.
Poate tara asta o sa aiba si ea pentru prima data un presedinte care si merita ca sa fie ales ,macar o sa fie altceva?Chiar daca la un moment dat s-ar putea ca sa o i-a razna Geoana si dintr-o data sa se trasforme in Basescu ,ceea ce ar fi groaznic si chiar nu vrem asa ceva.

Anunțuri

1 comentariu »

  1. Toti gresim dar el ca presedinte….

    Comentariu de Daniel — Noiembrie 26, 2009 @ 7:26 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: