Andreibv's Weblog

Noiembrie 25, 2009

Marea coalitie a fost semnata

Filed under: link — andreibv @ 6:37 pm
Tags:

Astazi a fost semnata aceasta coalitie pentru sustinerea totala a lui Geoana de catre Crin Antonescu.Acum chiar o sa avem o problema si mai grava,pentru ca multi oamenii nu vad de bine aceasta coalitie ,deoarece multi nu stiu ce inseamna asta si multi au mai vazut o coalitie care nu a facut practic nimic si multi nu cred in asa ceva si de ce asa ceva ,pentru ce?Asa ar zice multi si din acest motiv o sa avem o mare problema?
De data asta se va punea urmatoarea intrebare:Daca toata chestia asta facuta asa peste noapte o sa si mearga pentru a scapa de tiran?Si daca nu o sa mearga ce o sa se intample dupa asta?
Aici cred ca s-a vazut inca o data ca daca mergi numai dupa principile unui partid si aici ma refer la Antonescu,o sa mori incet si sigur,si era si logic ca sa faca aceasta alianta sau asa zisa alianta,pentru ca am mai vazut asa ceva si nu prea cred ca o sa se inteleaga intotdeauna,pentru ca nu se poate asa ceva?
Pentru prima data de cand este in politica Traian Basecu o sa aiba o problema mare ,adica de data asta va trebui sa se bata cu o coalitie mare si grea si nu vad cum o sa faca fata unei mase mari de oamenii care vor cu tot dinadinsul ca sa scape de Traian Basescu.
Daca cu tot acest circ sau aceasta mare coalitie salvatoare pentru binele tari nu o sa mearga sa zicem si sa zicem ca o sa iasa tot Traian Basescu.Ce o sa mai zica si ce o sa mai faca dansi de data asta?
Nu de alta,dar daca se suceste Geoana si o sa zica:premierul desemnat este Traian Basescu,ce o sa mai zica marea coalitie?
Iar din partea lui Traian Basecu ma astept la orice ,pentru ca stim doar ce este in stare ca sa faca.
Aceasta coalitie o sa aiba o mare problema ,pentru ca Traian Basescu o sa atace in dreapta si in stanga si o sa zica ca datorita dansului a trecut referendumul,pentru ca dansul l-a creat si o sa mai zica ca dansi nu au fost de acord cu asa ceva si ca sa fie treaba treaba o sa-i ia la rand pe toti si din acest motiv trebuie sa se lupte bine si mult cu dansul ca sa-l invinga.
Nu e prea bine ca au facut aceasta coalitie publica pentru ca i-au dat o sansa lui Traian Basescu ca sa-i atace dur si dansul asta asteapta ca sa-i dea mingea pe tava ca sa dea dansul gol.
Sunt curios ce campanie o sa faca aceasta coalitie,dar un lucru este clat: trebuie sa faca o campanie de doua ori mai buna ca prima ca sa-l invinga pe Traian Basescu in turul doi,pentru ca Zeus nu are nevoie de campanie ca sa-i bata,ci de ei ca sa gresasca ca sa-i atace asa cum stie dansul mai bine sa o faca.

Anunțuri

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: