Andreibv's Weblog

Noiembrie 24, 2009

Maine se inteleg

Filed under: link — andreibv @ 5:13 pm
Tags:

Se pare ca Geaoan si cu Antonescu se vor intelege si pentru prima data de la revolutie vom avea un front comun pentru a scapa de tiran,care a zis ca se bucura ca s-au aliat impotriva dansului.Cred ca de data asta daca smecheria asta o sa mearga s-ar putea ca sa scapam de Basescu,dar niciodata sa nu ne grabim,pentu ca stim foarte bine ceea ce este in strare sa faca Zeus si a si facut.
E bine ca avem un front comun,dar cateodata puterea poate sa-si ea mintile si sper ca Antonescu sa nu pateasca asa ceva vreodata?Din acest motiv sper ca sa se inteleaga maine ,deoarece cred ca meritam si noi sa avem o tara asa cum ar trebui sa fie si mai ales sa avem un guvern competent si profesionist.
Aici este o alta problema importanta,pentru ca nu stim cat de independent este Klaus Johannis,dar nu se pune asa de mare problema ,deoarece este neamt si este greu de crezut ca un neamt ar fi in stare sa faca o josnicie de tipul asta.Desigur ca ar fi minunat daca am avea un guvern condus de dansul ,dar pana nu se termina alegerile nu putem sa stim?
Ideia de un presedinte diplomat imi place si o sa-mi placa intotdeauna asta,dar daca nu o sa ne montam cu toti ca sa iasa Geoana presedinte,nu vom face nimic si tara asta tot asa va arata si s-ar putea ca sa regretam acest lucru amarnic si sper ca nu vrem asa ceva?
In rest nu ramane decat sa se inteleaga si sa-l sustinem pe Mircea Geoana,asta daca vrem ca sa scapam de Traian Basescu,daca nu asta este si sa stiti ca ne meritam soarta cu presosinta,asta ca daca nu vrem ca sa scapam de tiran.
Nu inseamna ca daca iese Geoana presedinte o sa faca din tara asta ceva iesit din comun,dar macar nu o sa mai avem parte de circ si de scandaluri,asa cum a stiut sa faca Traian Basescu de cand este presedinte.

Anunțuri

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: