Andreibv's Weblog

Noiembrie 23, 2009

De ce asa ceva?

Filed under: link — andreibv @ 6:32 pm
Tags:

Crin Antonescu a aparut ieri dupa ce a pierdut si a inceput ca sa urle si in dreapta si in stanga,i-a atacat pe mogulii de presa ,adica pe Vandu si pe Voiculescu si s-a luat de institutile de sondare,pentru ca una au aratat la o ora si alta la o ora.
Ceea ce vreau sa zic este ca cum poti sa faci asa ceva si de ce sa faci asa?De ce nu a venit in fata noastra sa zica ca a pierdut si asta este?Dar asta este o alta problema si sper sa se rezolve pe parcurs?E si normal asa ceva,mai ales cand pierzi apare asa un sentiment de neputinta si sunt putini care stiu sa piarda si nu prea am vazut astfel de oamenii,dar sper sa vad.
Problema este ca dansul nu are un partid asa de mare ca si PSD de exemplu si din acest motiv nu a urcat in clasament asa cum a vrut si dansul si implicit si noi.
Nu degeaba am zis ca trebuia sa atace cand a avut ocazia asta si trebuia sa o faca asa cum trebuie sa faca un candidat care vrea ca sa faca dracului ceva din tara asta care se duce de rapa pe zi ce trece.
E pacat,pentru ca a facut o campanie frumoasa si ceea ce mai este pacat este ca nu s-a apropiat de cei doi asa cum a vrut dansul sa o faca,dar pana la urma a facut un scor bun pentru partidul dansului si ceea ce este frumos este ca multi tinerii au votat cu dansul si asta ma bucura foarte mult.
Acum sa vedem cu cine o sa voteze,deoarece cred ca vrea ca sa voteze,desi eu nu o sa votez nici in turul doi.Daca vrea sa ramana in lupta ar trebui sa negocieze foarte bine cu Geoana ,ca sa faca pentru prima data o figura frumoasa pentru tara asta,care dupa mult timp zic eu ca merita asa ceva,dar pana sa se ajunga la asa ceva mai este un drum lung si greu de parcurs.
Mai este ceva de zis,adica acea ca dansul a fost singurul care i-a facut fata lui Basescu si este singurul care l-a pus intr-o postura incomoda si asta arata ca se poate?Batalia contra lui Basescu a fost frumoasa si ma bucur ca am vazut-o si sper sa mai vad asa ceva si pe viitor,mai ales batalia de la Cluj mi-a placut foarte mult si cea in trei nu a fost rea.
Macar daca nu a reusit ca sa fie presedinte,macar un guvern sa avem si sper ca de data asta sa si faca ceva,daca nu o sa fie asa ,inseamna ca ne ducem dracului si sa stiti ca nu suntem departe,fiindca daca nu o sa scapam de Zeus,s-ar putea ca sa avem o problema serioasa din toate punctele de vedere si nu cred ca vrem ca sa mai pierdem inca cinci ani si daca o sa-i pierdem o sa fie grav rau de tot.

Anunțuri

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: