Andreibv's Weblog

Noiembrie 18, 2009

Azi o sa avem dezbateri

Filed under: link — andreibv @ 12:37 pm
Tags:

Astazi ar trebui sa avem dezbateriile astia de doi bani si de doi lei care vor merge ca de obicei la prosti care apreciaza asa ceva.Atacurile pe care o sa le vedem o sa fie interesante sau asa ar trebui sa fie?
Sa vedem daca de data asta Traian Basescu o sa vina la aceste dezbateri sau daca o sa procedeze asa cum a procedat si pana acum?
Ceea ce o sa fie interesant este ca aceste confruntari sau asa zise confruntari o sa decida daca nehotarati o sa mearga sau nu la vot si ceea ce este si mai interesant este ca uni dintre votanti o sa-si schimbe alegerea initiala si o sa aleaga pe altcineva sau macar o sa reflecteze mai mult daca merita sau nu sa-l voteze pe x sau pe y.
Totul depinde de cum o sa fie aceste dezbateri deseara ,pentru ca inca nu s-a hotarat si inca nu s-a terminat aceasta batalie pentru fotoliu de lider al Romaniei sau de tiran al Romaniei.
Poate nici nu mai avem nevoie de ele,dar intotdeauna ele sunt bine venite,deoarece pot sa mai schimbe ceva in ceea ce priveste perceptia oamenilor despre un candidat sau altul,pot sa zic ca astia sunt cele mai importante momente ale campaniei pentru a castiga sau nu alegerile.Asa zisa plimbare prin tara este importanta,dar cel mai important este ce vor face candidati la presedintie la aceste dezbateri sau confruntari?

Anunțuri

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: