Andreibv's Weblog

Noiembrie 17, 2009

Oare sa mergem sau sa nu mergem la vot?

Filed under: link — andreibv @ 7:25 pm
Tags:

Mai sunt cateva zile si vine si nenorocitul asta de vot pe care trebuie sa-l dam sau nu?Asta este si marea problema,pentru ca si daca noi ne ducem la votare tara asta tot asa va fi si va arata sau cine stie poate o sa fie mai graoznic sau din contra o sa fie de acum inainte minunat si noi o sa avem o tara puternica asa cum ar trebui sa fie,ceea ce este exclus sa se intample?
Oare ne ducem sau nu la vot?Mai conteaza daca noi ne ducem sau nu la vot?Si asa daca ne ducem ,se zice ca o sa fie fraudate alegerile.Hai sa zicem ca ne ducem la vot si mai apoi dansi o sa-si dea iar mana ,ca sa faca iar o coalitie dinasta de doi lei si de doi bani si iar o sa guverneze tara asta prost si sau chiar groaznic de prost.De ce sa nu stam noi acasa si sa savuram cum uni se duc la vot,doar asa ca nu au ce face pe acasa si sa stam asa si sa ne uitam la ei si sa radem de ei ,pentru ca nici noi nu avem ce face pe acasa si mai ales ca o sa avem parte de un show fara precedent.
Stati asa ca iar incep deontologii astia lu’peste sa se agite din rarunchi,sa zica si gura lor ceva ,de parca ne-ar si interesa ceea ce zic dansi acolo.Ei se agita pentru binele acestei tari zic ei,nu eu zic ca se agita de prosti ce sunt si mai ales ca nu au ce face pe acasa ,vin in fata noastra ca sa zica ca este important ca sa mergem la vot,pentru ca este un drept civic si fraze de genul asta,de te apuca somnul cand ii auzi.

Anunțuri

1 comentariu »

  1. Da, sa mergem la vot pentru ca traim intr-o periaoada in care avem acest DREPT ! Daca nu vrei sa votezi ia un pix si scrie un mesaj sau o intrebare retorica , impatureste buletinul de vot si pune-l in urna. Nu trebuie sa renuntam la dreptul de a alege !

    Comentariu de OMU — Noiembrie 17, 2009 @ 7:35 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: