Andreibv's Weblog

Octombrie 31, 2009

Antonescu vrea dezbaterii televizate

Filed under: link — andreibv @ 6:25 pm
Tags:

Cica Crin Antonescu vrea dezbaterii electorale,asa si daca vrea ce crede ca o sa castige ceva din asta sau ce crede ca va castiga cu asta?Dezbateriile sunt interesante ,dar sa nu bata in deontologie si in penibilitate.Acolo o sa se vada cine joaca sau nu teatru si acolo zic eu ca o sa se castige elegerile pentru prezidentiale,pentru ca sunt multe tehnicii de manipulare si de atragere de partea lor a electoratului.Degeaba are Crin Antonescu un discurs bun ,daca nu are in spate si niste tehnicii specifice pentru astfel de confruntari sau mai bine zis niste artificii care sa dea si roade pentru a castiga aceste alegeri.

Anunțuri

6 comentarii »

 1. Antonescu vrea dreptul la cuvant…dreptul sa poate demonstra ca el este cel mai capabil sa conduca tara.

  Comentariu de ELENA — Noiembrie 1, 2009 @ 11:24 am | Răspunde

 2. Si normal ca vrea dezbateri pentru ca lui nu ii e frica de nimic,se stie curat si poate face fata oricarei confruntari..Este inca o dovada ca este un om simplu,onest si responsabil.Eu votez Crin.Votati si voi !

  Comentariu de Marius Diaconescu — Noiembrie 1, 2009 @ 4:41 pm | Răspunde

 3. Antonescu, ca fiecare roman de rand, isi doreste o confruntare directa intre ideologii si viziuni. Ori.. si eu ma intreb unde au disparut miliardele imprumutate Romaniei de FMI. Pentru acesti bani nu exista explicatie .. inca! Atat Basescu cat si Guvernul demis Boc, n-au lamurit aceasta problema. Banii nu se oglindesc nici in pensii, nici in salarii, nici in subventiile pentru agricultura, nici in medicamente compensate! Deci unde sunt banii? Desigur, aceste lucruri sunt cele de care se teme Basescu. Si se teme si Geoana. Romanii vor explicatii in ceea ce priveste modul in care liderii celor doua partide mafiote au condus Romania in 2009! Astfel ca.. Antonescu este singura solutie pentru schimare. Si singura sansa de a transa problemele Romaniei – in favoarea noastra.. a romanilor!!

  Comentariu de Razvan — Noiembrie 1, 2009 @ 5:20 pm | Răspunde

 4. foarte bine vrea Antonescu. mi se pare firesc si demn de apreciat pentru ca vrea si este dispus pentru competitie. nu este nici las si nici cu agonia in suflet cum este Basescu. Nu este deloc o idee deplasata sa vii inscena cu dezbateri televizate astfel sa se poata convinge cetatenii de mitomanul Basescu si Geoana – ahtiatul de putere (dupa Basescu bineinteles) care pune dorinta de castig a puterii supreme mai presus de interesul national. Daca ne dorim o schimbare radicala si benefica, o tara a bunului-simt si respect atunci trebuie sa optam pentru Crin. Gabi A.

  Comentariu de Gabi A — Noiembrie 1, 2009 @ 7:27 pm | Răspunde

 5. Crin Antonescu merita sa fie presedintele tarii noastre. Pana acum ne-a demostrat ca este cel mai capabil/demn de a fi conducatorul tarii noastre. Este singurul care poate schimba Romania in mai bine.

  Comentariu de M.T. — Noiembrie 1, 2009 @ 10:07 pm | Răspunde

 6. CRin Antonescu vrea sa arate ceea ce vrea sa faca….si chiar merita sa fie presedinte!!!

  Comentariu de Eugen — Noiembrie 2, 2009 @ 7:46 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: