Andreibv's Weblog

Octombrie 7, 2009

De ce sa ma intereseze daca candideaza sau nu Sorin Oprescu

Filed under: link — andreibv @ 5:39 pm
Tags: , ,

Care este problema?De ce trebuie sa ma intereseze pe mine daca candideaza sau nu acest individ ,care in loc sa stea la primarie si sa-si faca dracului treaba ,vine in fata noastra cu un discurs populist si de doi lei si de doi bani,doar in speranta ca va castiga acest joc,pentru a se razbuna pe cei de la PSD.
In fond si in fapt nu ma intereseaza cine mai candideaza ,pentru ca s-ar putea ca sa imi i-au o mare teapa si m-am saturat ca sa mai i-au tepe doar asa ca vor uni sau alti ca sa ma fure.
Nu inteleg de ce trebuie uni deontologii lu’peste ca sa analizeze ei intrarea domnului Oprescu in cursa pentru prezedintia Romaniei,dar nu ai ce sa faci cu acesti oameni si trebuie sa ii lasi in pace ca sa creada dansi ca stiu si ei ca sa analizeze ceva ce si asa nu inteleg,pentru ca saracuti de ei nu au nici un pic de creier in capul lor.
Sunt de acord ca unele opinii sunt bine venite si e bine sa discuti,dar ce e prea mult strica si pur si simplu m-am saturat de asa ceva.Ei nu vad ca toate discutiile lor nu duc decat la succesul lui Traian Basescu.
Cu cat o sa vorbeasca mai mult despre Traian Basescu,cu atat mai mult domnul presedinte o sa iasa in avantaj si o sa aiba de partea dansului un tempo destul de mare pentru a castiga si de data asta.

Anunțuri

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: